Mondiaen

Mondiaen
Mondiaen staat voor werelds, samen, ontwikkeling en nieuwsgierig. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de identiteit en hebben we weloverwogen beslissingen gemaakt.

De drie ellipsen van het logo vormen samen de letter M. Ze staan in vergrotende trap, dit visualiseert ontwikkeling en vooruitgang. De speelsheid van de vorm wekt een bepaalde nieuwsgierigheid op.

Samen het verschil maken
Mondiaen biedt gelijke kansen, geeft een rijke schooldag en maakt hiermee het verschil voor kinderen tussen 0 en 13 jaar in Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen, Udenhout en Berkel-Enschot. Het aanbod is breed en gevarieerd en bevat sport, natuur, cultuur, muziek en extra ondersteuning. Ouders en kinderen hebben hierdoor optimale keuzemogelijkheden. Zo wordt de ontwikkeling van kinderen op een hoger plan gebracht.

Medewerkers
De medewerkers van Mondiaen krijgen door de samenwerking bredere loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden. Mondiaen kan beter anticiperen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ze zijn flexibeler. Dit biedt nieuwe kansen op een boeiende werkomgeving en het geeft carrièremogelijkheden.

Voor de wereld van morgen
Mondiaen is enthousiast en nieuwsgierig naar deze volgende fase. Mondiaen gaat verder met goede opvang en goed onderwijs en breidt dit uit. Samen werken ze verder aan de ontwikkeling van kinderen voor de wereld van morgen. De komende tijd wordt de gezamenlijke identiteit zichtbaar op alle locaties en hoort en ziet u meer over Mondiaen.