Onze Vervangerspool

De vervangerspool van Mondiaen bestaat uit een team van vaste vervangers die in dienst zijn van onze stichting. Als professional van de vervangerspool word je, in overleg, ingezet voor diverse vervangingen op onze scholen. De collega's in de vervangerspool werken als een mobiel team met een eigen leidinggevende, studiedagen, vergaderingen en teamuitjes. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de vervanging wordt ondersteund door de Coördinator vervangerspool en door onze externe dienstverlener Driessen HRM.
 
Wens je meer informatie over de vervangerspool van Mondiaen? Bekijk dan deze informatievideo!
 
Een baan als leerkracht of ondersteuner van de vervangerspool?
Heb je behoefte om regelmatig andere leerlingen in een klas te zien? Ben je flexibel en houd je van uitdagingen? Heb je een passie voor onderwijs en wil je verschillende onderwijstypes leren kennen? Wil je graag langdurig en/of kortdurend vervangen en daarnaast graag deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team?
Kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden en ben je nieuwsgierig geworden?
Bekijk dan de promotievideo!
 
Indien je na het bekijken van de video's nóg enthousiaster bent geworden over het werken voor de vervangerspool van Mondiaen, nodigen we je graag uit voor een klikgesprek met Tessa om de mogelijkheden te bespreken.